DEEP CONCEPT TEKNİK ÖZELLİKLER

TEMEL SİSTEMLERİ 

Öncelikle DEEP CONCEPT ürünlerimizin temel işlemleri siz değerli müşterilerimize aittir. İnşaat mühendislerimiz tarafından statik hesapları yapılmış temel sistemlerimiz, ve temelde bırakılması gereken tesisat boruları için sıhhi tesisat projelerimiz  dijital olarak gönderilmektedir.

 

KONSTRÜKSİYON YAPISI 

DEEP CONCEPT kapsül evler ağır çelik yapı grubuna girer. Mimarlarımız tarafından tasarımı yapılmış DEEP CONCEPT ürünlerimiz İnşaat mühendislerimiz tarafından Statik hesapları yapılarak depremlere ve doğal afetlerden etkilenmeyecek bir donanıma kavuşmuştur. Tek katlı DEEP BASIC , DEEP COMFORT, DEEP EXCLUSIVE,DEEP FAMILY ve SLEEP BOX modellerinde metrekarede 130 kilogram  çelik , iki katlı DEEP PREMIUM modelinde ise metrekarede 180 kilogram çelik kullanılmıştır. Dış kaplama ST 37 2,5 mm saçtan oluşmaktadır. Bu saç kalınlığı sayesinde şase ile bir bütünlük sağlamış olup daha kuvvetli bir yapı haline dönüşmüştür.

KONSTRÜKSİYON KUMLAMA ASTAR VE BOYAMA İŞLEMLERİ

DEEP CONCEPT  kapsül evlerimizin çelik konstrüksiyonu kir , pas ve yağlardan arındırılması için önce manuel kumlamadan geçirilir.

Daha Sonra, korozyonun önüne geçmek için çinko esaslı epoksi astar ile kaplanır.

Epoksi astar ile kaplanan çelik konstrüksiyon yapımız macunlama işlemlerinden sonra akrilik esaslı otomobil boyası ile 2 kat boyanır. Bu Boya sayesinde yapı çok şık bir görünüm ve korozyona karşı yüksek koruma kazanmıştır.

DUVAR VE ASMA TAVAN YAPI SİSTEMLERİ 

Çelik konstrüksiyon işlemleri tamamlandıktan sonra, dış ve iç duvarlar, asma tavan kaplaması BOARDEX  ile kaplanır. BOARDEX panellerin dış yüzeyi camyünü elyafları ile kaplı olup yüksek ısıya, rutubete ve neme yüksek dayanım gösteren özel bir dış cephe panel sistemidir. Bu kaplama işlemleri tamamlandıktan sonra akrilik esaslı NP 1  dolgu ile boşluklar doldurulmuştur.

ISI VE SES YALITIMI 

Zeminde, tavanda, iç ve dış duvarlarda 8 cm kalınlığında 150 dansite İzocam taş yünü levhalar ile ısı ve ses yalıtımı yapılmaktadır. Bu kuvvetli yalıtım sayesinde çok kısa sürede içerisi ısıtılıp soğutulmaktadır. Özellikle yalıtımda köpük ve XPS ürünleri yangına dayanıklı olmadığından ve yangını hızlandırdığından dolayı kullanılmamıştır. Taş yünü levhalar son derece yangına dayanıklı ürünlerdir.

Taş yünü levhalar sayesinde  dışarıdaki gürültünün içeriye girmesi engellenmiştir.

Zeminde yapılan yalıtım sayesinde yapıya soğuk kış aylarında bir ayrıcalık katmıştır.

Zeminde boşluk olmadığından dolayı böcekler ve haşerelerin yuva yapmasının önüne geçilmiştir.

ZEMİN DÖŞEME PLAKALARI 

Çelik Konstrüksiyonumuzun zemin döşemesi için 18 mm kalınlığında PLYWOOD ile kaplanmaktadır. Bu ürün ile birlikte zemindeki esnemeler tamamen giderilmiştir.

ELEKTRİK TESİSATI 

Sııva altı elektrik tesisatı tamamen yangına dayanıklı kablolardan oluşmaktadır.

Ayrıca elektrik tesisatında boat sistemi yerine her priz ve anahtarlara ayrı ayrı özel SCHNEİDER VE SİMENS sigortalar kaçak akım roleleri kullanılmıştır. Bu sebep ile yangın riski minimize edilmiştir.

Sıva üstü armatürlerde ise viko marka anahtar ve prizler, led spotlar, kanal ledler kullanılmaktadır.

SIHHİ TESİSAT 

Sıva altı sıhhi tesisat imalatlarında Kalde ve Fırat boru sistemleri kullanılmıştır. Çıkışlarımız yapımızın altından ,daha önce vermiş olduğumuz temel ve sıhhi tesisat projesindeki verilen ölçülere denk gelecek şekilde bırakılmıştır. Bu şekilde yapımızın estetik tasarımı da düşünülerek çevresinde tesisat borularının yol açtığı görüntü kirliliğinin önüne geçilmiştir.

ALÇI SIVA , BOYANABİLİR DUVAR KAĞIDI VE İÇ CEPHE BOYA İŞLERİ 

İç duvarlarda ve tavanda BOARDEX kaplamaların üzerine alçı sıva çekilerek pürüzsüz bir yüzey elde edilmiş olup üzerine boyanabilir ithal duvar kağıdı kaplamaları yapılmıştır.

Bu sebep ile taşıma esnasında oluşacak çatlamaların önüne geçilmiştir.

Boyanabilir duvar kağıtları sayesinde istenilen renkte JOTUN ZEN serisi silinebilir boya uygulaması yapılmaktadır.

DIŞ CEPHE KAPLAMA  ( ÖN VE ARKA CEPHELER )

Dış cephe kaplama sistemleri VİP paketlerde İREKO veya TİK  ağacı, diğer paketlerde ise POLÜRETAN ahşap desenli kaplama ile yapılmaktadır. Bu sayede ahşap ve çeliğin eşsiz buluşması sonucunda estetik bir görünüm elde edilmiştir. Her iki kaplama sistemine su bazlı vernik atılarak ürün ömürleri uzatılmıştır.

PENCERELER VE İÇ KAPILAR 

DEEP CONCEPT ürünlerimizde, FULL + VİP paket, FULL paket ve STANDART paketlerde LİNEAR ROSSA L3100 serisi konfor camlı sineklikli kasa ısı yalıtımlı alüminyum doğramalar kullanılmıştır. bu sayede şık bir görünüm, yüksek dayanım ve izolasyon sağlanmıştır.

Ekonomik paketlerde ise EGEPEN  DECEUNİNCK  sineklikli ısıcamlı PVC Doğrama sistemi kullanılmaktadır.

DEEP CONCEPT ürünlerimizin iç kapılarında , FULL + VİP paket, FULL paket ve STANDART paketlerde LİNEAR ROSSA L3100 serisi kapılar ve içlerinde ahşap panelle kullanılmıştır. Bu sayede Dış Doğramalar ile iç kapılar uyum sağlamıştır.

Ekonomik paketlerde ise MDF ahşap panel kapılar kullanılmaktadır.

BANYOLARDA ISLAK ZEMİN KAPLAMALARI 

DEEP CONCEPT ürünlerimizde bulunan ıslak zeminlerde seramik görünümlü LVT panel zemin uygulaması ile sızdırmaz ve esnek bir kaplama kaplama yapılmaktadır.

Opsiyonel olarak montaj esnasında yerinde seramik imalatı da yapılmaktadır. 

YAŞAM ALANI ZEMİN KAPLAMALARI 

DEEP CONCEPT ürünlerimizin FULL+VİP paketlerinde KAINDL 12 mm Lamine parke , FULL ve STANDART paketlerinde ÇAMSAN 8 mm Laminant parke , EKONOMİK paketlerinde Terra Clik 8 mm Laminant parke uygulaması yapılmaktadır.

VİTRİFİYE VE BATARYA GRUPLARI 

DEEP CONCEPT ürünlerimizin FULL+VİP paketlerinde üst segment VİTRA vitrifiye ve ARTEMA batarya grupları kullanılmaktadır. FULL ve STANDART paketlerimizde ise  VİTRA vitrifiye ve ARTEMA batarya grupları kullanılmaktadır. EKONOMİK paketlerimizde ise EGE Vitrifiye  ve NEWARC batarya grupları kullanılmaktadır.

Duşa kabin alüminyum profil ve 6 mm camdan oluşmaktadır.

MUTFAK VE MOBİLYA İMALATLARIMIZ

DEEP CONCEPT ürünlerimizin FULL+VİP paketlerinde Mutfak dolaplarımız , işlemeli ham MDF üstüne AKZONOBEL lake boya yapılmaktadır. BLUM Aksesuarlı olarak tasarlanan mutfağımızın tezgahı  Opsiyonel  olarak Ahşap Masif Tezgah yada ÇİMSTONE tezgah (montaj öncesi yerinde yapılması şartı ile ) şeklinde uygulanmaktadır. Mutfak evyemiz ise Granit FRANKE (batarya takımlı) marka kullanılmaktadır. Gömme dolap ve diğer mobilya  imalatlarında da işlemeli ham MDF üstüne AKZONOBEL lake boya yapılmaktadır.

DEEP CONCEPT ürünlerimizin FULL ve STANDART  paketlerinde Mutfak dolaplarımız , birinci sınıf MDF kaplama olup muhtelif yerlerde  BLUM Aksesuarlı olarak tasarlanmıştır. Mutfağımızın tezgahı  Opsiyonel  olarak Ahşap Masif Tezgah yada ÇİMSTONE tezgah (montaj öncesi yerinde yapılması şartı ile ) şeklinde uygulanmaktadır. Mutfak evyemiz ise Granit TEKA  marka kullanılmaktadır. Gömme dolap ve diğer mobilya  imalatlarında da birinci sınıf MDF kaplamadan yapılmaktadır.

DEEP CONCEPT ürünlerimizin EKONOMİK  paketlerinde Mutfak dolaplarımız , birinci sınıf MDF kaplama olup mutfağımızın tezgahı  Opsiyonel  olarak Ahşap Masif Tezgah yada ÇİMSTONE tezgah (montaj öncesi yerinde yapılması şartı ile ) şeklinde uygulanmaktadır. Mutfak evyemiz ise Paslanmaz çelik  TEKA  marka kullanılmaktadır. Gömme dolap ve diğer mobilya  imalatlarında da birinci sınıf MDF kaplamadan yapılmaktadır.

ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİ 

DEEP CONCEPT ürünlerimizde Isıtma ve soğutma sistemleri Standart olarak klimalar ile yapılmaktadır.

 

Soğuk bölgelerde Opsiyonel olarak Yerden ısıtma sistemi de ilave edilir.

DEEP CONCEPT ürünlerimizin FULL+VİP paketlerinde gereken BTU miktarlarında MİTSUBİSHİ marka klimalar kullanılmıştır. 

DEEP CONCEPT ürünlerimizin FULL  paketlerinde gereken BTU miktarlarında SAMSUNG marka klimalar kullanılmıştır. 

DEEP CONCEPT ürünlerimizin EKONOMİK paketlerinde gereken BTU miktarlarına uygun sıva altı klima tesisatı yapılmaktadır. 

SICAK SU TEMİNİ 

Sıcak su ihtiyacı tüm ürünlerimizde standart olarak termosifon ile karşılanmaktadır. Termosifon ölçüleri DEEP CONCEPT yapıların modellerine göre değişiklik göstermektedir.

BEYAZ EŞYA GRUPLARI 

DEEP CONCEPT ürünlerimizin FULL+VİP paketlerinde 3’lü Ankastre set olarak FRANKE ürünleri kullanılmıştır. Buzdolabı , çamaşır ve bulaşık makinelerinde SAMSUNG yapay zekalı ürünler kullanılmıştır. TV gruplarında SAMSUNG ve LG  ürünleri kullanılmıştır.

DEEP CONCEPT ürünlerimizin FULL paketlerinde 3’lü Ankastre set olarak BOSCH ürünleri kullanılmıştır. Buzdolabı , çamaşır ve bulaşık makinelerinde SAMSUNG ürünleri kullanılmıştır. TV gruplarında SAMSUNG ve LG  ürünleri kullanılmıştır.

DEEP CONCEPT ürünlerimizin STANDART paketlerinde 3’lü Ankastre set olarak BOSCH ürünleri kullanılmıştır.

DEEP CONCEPT ürünlerimizin EKONOMİK paketlerinde 3’lü Ankastre set olarak BOSCH ürünleri kullanılmıştır.

AKILLI EV SİSTEMLERİ 

Opsiyonel olarak bütün ürün gruplarımızda siz değerli müşterilerimizin isteği doğrultusunda entegre edilebilmektedir.

GÜNEŞ PANELLERİ İLE ELEKTRİK ÜRETİMİ 

 

Opsiyonel olarak bütün ürün gruplarımızda siz değerli müşterilerimizin isteği doğrultusunda entegre edilebilmektedir.

 

KAMERA VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ 

Opsiyonel olarak bütün ürün gruplarımızda siz değerli müşterilerimizin isteği doğrultusunda entegre edilebilmektedir

Sohbeti Başlat
Detaylı Bilgi için Sohbeti Başlat
Deep Hakkında Bilgi Almak İstiyorum